dissabte, 18 d’abril del 2020

COMENÇAM 1,2.3 i ...

Bon dia a tots i totes.
Les vacances de Pasqua arriben al final. Nosaltres com a mestres hem complit, no vos hem mandat feina durant aquest temps. Ara , encara que sembli el mateix, les vacances s'han acabat i dilluns comença l'escola. Un nou temps on hem programat un horari nou on tots els sisens tendreu el mateix i que haureu de seguir. Recordar que aquest trimestre la feina serà la protagonista, feina ben feta i amb la seva totalitat. Les notes del tercer trimestre es posaran i vosaltres des de casa les guanyareu a través de les tasques diàries. Aquest cap de setmana qui vulgui fer-se l'horari nou d'escola aquí el teniu.
 Demà ja vos donarem més informació ja que, dijous  teniu un examen de matemàtiques. Seguirem el mateix patró de feina, el vespre és posarà la correcció de tasca d'aquell dia i es penjarà la tasca de l'endemà, seguint l'horari que teniu. Recordau que si teniu problemes hem creat els tres correus electrònics, un per cada curs on podeu fer-nos arribar els vostres dubtes i preguntes i també alguna feina que ja vos posarem. Ànims i comença un nou trimestre.

7 comentaris:

  1. Hola, al final no farem videoconferencia? (Amaral Gómez)

    ResponElimina
  2. Una cosa no hi ha cap banda per educació física con possa a l'horari

    ResponElimina
  3. L'Educació física té un blog a part, l'has de mirar per saber que has de fer.

    ResponElimina
  4. Respostes
    1. Has d'entrar a la pàgina de l'escola ceip inspector joan capo, vas a blogs i entra al blog d'educació fisica que està a baix.

      Elimina
  5. Hola Pilar es deures que tenim fets abans a sa clase i están anes bloger no fa falta fer-los

    ResponElimina