dimarts, 28 d’abril del 2020

TASCA DIMECRES 29/04/2020

ENGLISH:

Hola nin i nines!

No som la vostra tutora però sabeu que de tant en tant m'agrada fer-vos qualque xerradeta de 5 minuts per donar-vos bons consells i desconnectar del món del deures i les explicacions. Dit això i com que m'encanta escriure, avui vos vull dedicar aquestes paraules (no ho faig en anglès perquè arribi el meu missatge sense haver d'emprar el diccionari i així també desconnectam).

Sembla que era ahir i ja duim 45 dies de confinament.

Hem tengut temps de jugar, fer deures, estar amb els nostres pares... i també de pensar.

Estic segura que tots hem pensat com ens estimam perquè ara que no ens veiem, ens adonam que ens enyoram perquè malgrat a vegades hi hagi discussions entre nosaltres (mestres-alumnes o alumnes-alumnes) al final ens estimam perquè junts feim un bon equip i s'ha demostrat perquè estau fent una feinada. Enhorabona!

Vos dedic una cançó que es diu YESTERDAY (by the Beatles). La podeu compartir amb els vostres pares, si voleu (segurament la coneixen). És una cançó que em dona pau i tranquil·litat i la vull compartir amb vosaltres per dir-vos: EVERYTHING WILL BE OK!







 

PD: SUPÒS QUE TOTHOM SAP QUE VOL DIR YESTERDAY? (HA!, HA!, HA!)

AND NOW...








TASK: Aquí teniu l'enllaç de la tasca.

https://drive.google.com/file/d/1t9ymG_dz0AS93JoQMfluHg5nqXmW5myj/view?usp=sharing

Aquesta tasca s'ha de fer i enviar al meu correu. Els/les que ja m'heu enviat tasques per correu també rebreu aquesta tasca al vostre correu. Només l'heu de baixar, editar, guardar i enviar. 

Els que no teniu possibilitat d'enviar-la per correu, la podeu fer al quadern i enviar-me foto per whatsapp.

Respectau la data d'entrega.  End date: 1st May.

HAVE A NICE LONG  WEEKEND!

THANKS A LOT!

 CATALÀ: 



PLÀSTICA

Avui no heu de presentar aquesta feina. És voluntària però crec que serà una feina que quan la guardem molts d'anys dins un calaix en tornar grans passarem un guster de mostrar-la als vostres fills. Heu viscut un moment històric que sortirà en els llibres de socials dels vostres fills, per tant tenguem un record. Ara ve un cap de setmana de quatre dies de festa sense escola (divendres,dissabte,diumenge i dilluns) . Teniun aquest pont per fer aquesta feina super interessant. Aquí la vos deixo.

CÀPSULA DE VIDA DEL COVID-19  

NATURALS 

Avui heu de presentar aquesta feina però és molt fàcil. Basta que la faceu i ja ens arriba automàticament, no heu d'enviar res. És un KAHOOT per repassar el regne animal. Primer preparau les dues fitxes d'animals vertebrats i animals invertebrats i les vos repassau. Seran 20 preguntes amb 20 segons per contestar cada una, amb els fulls vos podeu ajudar però si primer ho repassau abans de començar millor. Important heu de posar el vostre nom i llinatge per poder certificar nosaltres que ho heu fet , si no serà un negatiu. PIN: 08505546. JOC





3 comentaris:

  1. Mestra la CAPSULA DEL TEMPS no hem carrega i no la puc veure.

    ResponElimina
  2. Hola mestra, supos que el treball d'anglès hem d'enviarla a aquest correu Ijcsiseb2020@gmail.com o al de mariaforteza... ?

    ResponElimina