dimarts, 21 d’abril del 2020

NOTA IMPORTANT

Bon vespre,
Avui era el primer dia que posàvem feina per enviar al correu, concretament de matemàtiques. Per què feim això? Seria més fàcil posar les solucions conjuntament amb les altres cada vespre però;  volem saber coses vostres. Així aquest fet d'enviar una tasca al correu serveix per passar llista, per saber si seguiu la feina, per saber si ho trobau fàcil o difícil....
Nosaltres revisam la vostra feina i mos dóna molta informació i així ho farem cada dia. Trobareu sempre una feina que ens haureu de fer arribar. No sempre serà enviant-la per correu electrònic, per exemple; demà quan ompligueu el formulari nosaltres ja sabrem que heu fet feina, no importarà enviar cap tasca. Així veureu que cada dia hi haurà una assignatura que nosaltres voldrem contactar amb vosaltres. Ara ve la part IMPORTANT:
JUST TENIU AQUEST DIA PER ENVIAR LA FEINA. LES FEINES QUE NO ARRIBIN EL MATEIX DIA NO ES CORREGIRAN NI S'ENVIARÀ EL SOLUCIONARI. No podem rebre correus amb tasques de dies diferents, sinó serà tot un embull de correus i de tasques mesclades. Per tant pensau que si no rebem la tasca el mateix dia  el termini que posi el mestre/a aquesta no es valorarà com a feta.
Gràcies per escoltar aquest aclariment i pensau que cada dia ens voldrem posar en contacte amb vosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada