dijous, 23 d’abril de 2020

TASCA DIVENDRES 24/04

CATALÀ:

Per avui vos deixam el link d'una pàgina que hi ha un petit repàs dels PRONOMS FEBLES i unes activitats online, de les que obtindreu correcció:

PRONOMS FEBLES

També, haureu de repassar els signes de puntuació, que al següent link trobareu una petita  explicació dels tipus de signes que hi ha i d'algunes direccions per treballar-los.

SIGNES DE PUNTUACIÓ

 Al RACÓ PT també trobareu diferents jocs per practicar els signes de puntuació.


ENGLISH:

La feina d'avui l'heu de fer amb un document Open Office (no l'envieu amb PDF perquè no la puc modificar) i enviar-la al meu correu: mariaforteza@joancapofelanitx.cat. Aquells que no tengueu aquesta possibilitat també podeu fer-la al quadern (amb bona presentació) i enviar-me foto (bé per correu o per whatsapp - 649998356).  Emprau el whatsapp de manera EXCEPCIONAL si no teniu altra opció.

Aquells alumnes que ja m'heu enviat tasques al meu correu a més de veure les tasques al blog també rebreu alguna de les tasques a retornar per correu electrònic (aquesta no) per evitar que els alumnes hagin de copiar la tasca. Les tasques enviades per correu seran editables. Una vegada acabada la tasca l'alumne/a només l'haurà de guardar i després enviar-la al meu correu.

Recordau que és molt important posar el nom de l'alumne/a i el títol de l'activitat  així com llegir les intruccions de la tasca i mira l'exemple. El títol d'aquesta tasca és WHAT DID YOUR FAMILY DO YESTERDAY?

TASK:

WHAT DID YOUR FAMILY DO YESTERDAY?

WRITE TEN AFFIRMATIVE SENTENCES IN PAST SIMPLE TENSE (USE DIFFERENT VERBS AND DIFFERENT FAMILY MEMBERS). YOU CAN INVENT THE INFORMATION.

EXAMPLE:

MY MOTHER MADE A DELICIOUS CHOCOLATE CAKE YESTERDAY.

MY SISTER WROTE A POEM YESTERDAY. 

END DATE: 26 APRIL: RECORDAU QUE LES TASQUES S'HAN D'ENVIAR DINS EL TERMINI ESTABLERT. ÉS IMPORTANT ORGANITZAR-SE! NO ES CORREGIRAN NI RETORNARAN LES TASQUES ENVIADES FORA DE TERMINI.

ES TRACTA D'ESCRIURE 10 ORACIONS AFIRMATIVES EN PASSAT SIMPLE EMPRANT COM A SUBJECTE ELS MEMBRES DE LA FAMÍLIA.

HEU D'EMPRAR UN VERB I UN MEMBRE DE LA FAMÍLIA DIFERENT CADA VEGADA I LES FRASES ES PODEN INVENTAR.

FAMILY MEMBERS: MOTHER, FATHER, SISTER, BROTHER, COUSIN, AUNT, UNCLE, GRANDMOTHER, GRANDFATHER, SON, DAUGHTER...

EN CAS DE DUBTES PODEU CONTACTAR AMB MI.

MATEMÀTIQUES: Matemàtiques. Tema 6. “fraccions”

Bon dia començam un nou tema, però tranquils que és repàs del curs passat.
Recorda els termes d'una fracció:
--El numerador és el nombre que està a dalt i són les parts que prenem.
--El denominador: són les parts iguals en que dividim la unitat.Ara ,que has refrescat la memòria obri el llibre per la pàgina 78 «fraccions i nombres mixts»
Fixau-vos amb les barres de pa , a cada barre s'han fet tres trossos en tenim 7 en total ,aquest nombre és el numerador 7 i 3 és el denominador que vol dir els trossos que hem fet de cada barra de pa .
Per poder repassar millor aquest tema mirau aquest tutorials. I després les activitats 1 i 2 de la p. 78
Ara que ja ho sabeu fareu les activitats 1 i 2 de la pàgina 78


L.CASTELLANA.

Sabemos que la mayoría de alumnos no tenéis en casa  el libro del 3r. trimestre, por eso, vamos a publicar copias de las páginas donde podéis repasar los conceptos encontrar las actividades que se os proponen.Después de recordar los conceptos anteriores. Sólo tienes que realizar las actividades 1, 2, y 5 de la página siguiente.
*(Recuerda donde está esta página porque otro día haremos algunas de las actividades que siguen).


Cap comentari:

Publica un comentari