divendres, 3 d’abril del 2020

TASCA 20 i 21 (IMPORTANT)

Ve el cap de setmana i no donam massa feina. Però dues coses molt importants.
1.- Dilluns tendreu un examen de Socials del tema 1. Trobareu l'examen publicat al blog,el feis i tendreu el resultat al moment, la nota vos sortirà i també les respostes errònies que heu fet. Si el feis amb el llibre nosaltres no ho sabrem però vos enganau a voltros mateixos. A més nosaltres sabem l'hora de quan l'obriu i l'hora de quan el tancau. Per tant els qui estiguin molta estona voldrà dir que el llibre s'ha emprat. La nota no servirà per fer mitja, just ens servirà com a orientació si sabeu el tema o no.
2.- El que nosaltres valorarem molt es que quan comencem revisarem totes les tasques si estan fetes o no. Aquesta serà el que ens servirà per posar nota. Per tant heu de ser ordenats i tenir el quadern amb totes les tasques fetes per ordre a cada assignatura. Anirem revisant tasques i quaderns i comprovant que tot està fet. Les excuses de que ara no ho trob , ho tenc a casa , que més.... ho havia fet a un full a part i ara no hi és no serviran de res.
 Teniu a les etiquetes per poder triar TASCA i revisar si teniu per ordre la feina posada. Ho dic perquè la mestra d'anglès s'ha queixat que hi ha pocs nins que han entregat la feina al seu correu i per tant ja posa males notes. Espabilau que teniu el cap de setmana per posar ordre a la vostra feina. No valdran excuses. La feina feta és la que puntuarà aquest darrer trimestre.
Aquest cap de setmana estudiau i revisau si vos heu deixat cap tasca sense fer, i sobretot dur-ho ordenat . BON CAP DE SETMANA.
Al blog aquest cap de setmana seguirem amb el concurs dels jeroglífics i posant alguna cosa divertida.

2 comentaris: