dijous, 19 de març del 2020

PREMI DEL JOC DEL JEROGLÍFIC

Bon dia ja tenim guanyadora del jeroglífic de l'alumne de sisè. La solució era: a una tona li lleves -a i li poses una -i era (TONI) i a la MAR li afegeixes COR però li lleves la -r i li poses una - s ens sortirà (MARCOS) . Solució: TONI MARCOS.
La guanyadora que ha estat la primera en contestar ha estat na NÚRIA ACEITUNO. Enhorabona, ha guanyat una estada d'un dia a un hotel del carrer Bellpuig nº 22. Hotel de tres pisos amb molts de banys, gimnàs....i moltes sales buides . Ves-hi prest que després s'omplirà, ara està buit.
Bromes a part, hem rebut uns altres jeroglifics però no podem dir de qui són ja que això donaria pistes per endevinar-ho. Heu de contestar abaix d'aquesta entrada on posa comentari. Però no sortirà el vostre comentari ja qui primer els mestres hem de valorar si aquest és adequat. Pensau a posar el vostre nom. Si en fabricau cap d'un company vostre  l'enviau a nsoleret@gmail.com i els he publicarem. Pensau que aquest hotel de Felanitx és molt gran i podem sortejar moltes estades ara que és buit.

QUI SÓN?
 Primer jeroglífic
 2n jeroglíflic

2 comentaris: