dimecres, 18 de març del 2020

TASCA 4

Bon dia, ningú ha trobat encara la solució al jeroglific de qui és aquest nin o nina de sisè. No és tan difícil, venga animau-vos i deixau la solució al comentari.
MATEMÀTIQUES
Comencem amb dos problemets un poc complicats, però tranquil que si ho penses i ho dibuixes sortiran.
1.-Helena ha omplert el dipòsit del cotxe amb 45 litres de gasolina i Joan ha posat 9,8 litres menys que Helena. Si cada litre de gasolina val 0,98€, quant ha pagat Joan?
 2- Jordi ha comprat 3 pots de tomàquet i un refresc que val 1,05€. Ha pagat amb 5 € i li han tornat1,40 €. Quant li ha costat cada pot de tomàquet?

Ara anem amb un parell de fàcils 
3.- El termòmetre de l'ajuntament del poble de l'Oscar ha marcat 2,8°C el dia més fred de l'any i 41,2°C eí dia més calorós. Quants graus de diferència hi ha entre les dues. Temperatures? 
4.-  En un poliesportiu han comprat unes cistelles noves per a la pista de basquet. Si en paguen 63,15 euros durant 6 mesos, quant han costat ? 
5.-  A la parcel·la d'en Benet han recol·lectat aquest any 435,8 quilos de patates més que l'any passat. Si aquest any n'han recol·lectat 1.325,5 quilos, quants quilos de patates:van recol·lectar l'any passat?(aquest té un poquet de trampa).
Au idò examen fet. El vespre mira les solucions i a dos punts per problema a veure quina nota treus. Jo revisaria si estan bé abans de corregir.

CATALÀ
Elabora el teu resum de la pàgina 179 al quadern.
Fes aquest dictat, tria l'opció de caragol. Quan l'haguis acabat mira la solució i corregeix les faltes.
DICTAT: Coques calentes
si no va bé prova aquí coques calentes 



SOCIALS
Pàgina 28 exercici 1



CASTELLÀ 
 Pàgina 119 exercicis 4 y 5.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada