divendres, 22 de maig del 2020

TASCA DIVENDRES 22/05/2020

LLENGUA CATALANA

Bon dia a tothom!!! Desitjam que tots estigueu bé, pensau que ja queda manco per acabar el curs i que necessitam que realitzeu el darrer esforç, i ja veureu que tot anirà bé. Ànims!!!!!
Avui practicarem els connectors en les oracions, però primer tendreu un petit recordatori abans de començar a jugar. Tot això ho trobareu a la pestanya de CATALÀ 6è.

Ànims i bon cap de setmana.
Vos enyoram molt.


ENGLISH:

Bon dia!

Aquest cap de setmana vos envii activitats interactives. Abans de començar aquestes activitats heu de llegir com enviar-les al document que vos adjunt al següent enllaç. És molt important llegir les instruccions abans de començar. Una vegada acabades les activitats arribaran al meu correu i vosaltres també en sabreu el resultat; per tant no rebreu cap correu per part meva una vegada entregada la feina. La data màxima per fer aquestes activitats és diumenge 24 de maig. Més enllà d'aquesta data registraré l'activitat com a no entregada.

Veureu que el correu on s'han d'enviar les activitats una vegada acabades és un correu diferent. Ho heu d'enviar al correu que hi ha a les instruccions, que és el que tinc associat al bloc; si no ho feis així no m'arribarà la feina.

Davant dubtes, contactau amb mi (649998356).

Moltes gràcies and....... HAVE A NICE WEEKEND!

INSTRUCCIONS ACTIVITATS INTERACTIVES:

https://drive.google.com/file/d/1xkfs9sRFQvh22Ob1UlkAjCbunIadBCmX/view?usp=sharing

WRITING TASK: 

En aquesta tasca heu d'escriure les oracions amb la forma correcta (affirmative, negative or interrogative) del PRESENT CONTINUOUS.

RECORDAU QUE EL PRESENT CONTINUOUS ESTÀ FORMAT PER DOS VERBS: EL VERB TO BE (AM - IS - ARE) I UN VERB AMB ING (PLAYING, DRAWING...).


https://www.liveworksheets.com/eu177038qj


LISTENING TASK:

Al següent enllaç practicam listening (si algu no ho pot escoltar no passeu pena, m'ho comunicau per whatsapp; a vegades hi ha ordinadors que no deixen escoltar certs audios; en principi toca anar bé (jo ho he provat amb quatre ordinador diferents).

Hi ha tres exercicis:
1. Heu d'escoltar la cançó i arrossegar les paraules al lloc corresponent.
2. Heu d'escoltar l'audio i clicar damunt el dibuix correcte.
3. Heu d'escoltar l'audio i clicar damunt el dibuix correcte.

https://www.liveworksheets.com/lc377852ha


L. CASTELLANA
Recuerda las normas de acentuación y realiza estas actividades.



MATEMÀTIQUES
   Bon dia!!!
   Avui farem l'activitat 27 de la pàgina 84. LA PART b ( segona part) la faràs pel m.c.m.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada