dimarts, 12 de maig del 2020

TASCA DIMECRES 13/05/20

NATURALS
Bon dia, anem a començar el tema  6 de naturals que són els tres regnes restants que ens queden per veure. Avui primer llegiu la pàgina 74 del llibre on no hi ha complicacions de vocabulari i intentau completar amb aquest el qüestionari següent.


Qüestionari 6è A

Qüestionari 6è B

Qüestionari 6è C

Ll. CATALANA


ENGLISH 

Good morning!
Open this link. There is a questionnaire for you. Once you finish it, send it! Thanks.
Avui qüestionari. Una vegada fet, l'heu d'enviar.

 https://docs.google.com/form//1Y4yyAwZPZv9x7ZVRBC6ABAHa_POEjRMWhk4EFlOMez4/edit

PLÀSTICA, RELIGIÓ I VALORS
Avui mesclarem tres assignatures. Vos posam un conte curtet per llegir . Amb aquest treballarem l'empatia. Aquesta és saber-se posar en el lloc d'un altre per saber el que es sent. En aquests temps que estam vivint convendrà treballar molt l'empatia.
Després d'haver llegit aquest conte haurem d'elaborar un còmic molt ben fet. Vos donam una setmanes, avui no entregareu la plàstica però dimecres de la setmana que ve haureu d'entregar el còmic.
Aquí va el conte.
https://en.calameo.com/read/00059537993f98b7ab69e
Ara et deix un document d'una escola que he trobat i a partir de la pàgina cinc explica molt bé les passes d'un còmic per si algú ja no es recordava. Tens 8 dies per fer-ho com sempre no esperis al final i després entreguis un xurro. Pensa que és una feina per entregar dimecres que ve i et serveix per dues assignatures.
Document per fer el còmic

3 comentaris:

  1. Hola,a von posa document del cómic s'han d'imprir ses fiches??

    Silvia

    ResponElimina
  2. El còmic ha de ser elconte convertit en còmic. Aquelles fitxes no s'han d'imprimir, just són una guia per fer un còmic ben fet.

    ResponElimina